top of page
Wooden Hut
Wooden Hut

Натхняльныя Пісанні

Ісая 41:13

«Бо Я, Гасподзь, Бог ваш, трымаю тваю правую руку; гэта Я кажу табе: не бойся, я табе дапамагаю».

  • Плач 3:22-23: «Любоў Госпада ніколі не спыняецца; яго міласэрнасці ніколі не канчаецца; кожную раніцу яны новыя; вялікая вернасць вашая».

  • Прытчы 3:5-6: «Надзейся на Госпада ўсім сэрцам тваім і не абапірайся на свой розум. Пазнавай Яго на ўсіх сваіх шляхах, і Ён зробіць прамымі сцежкі твае.”‍

  • Прытчы 18:10: «Імя Гасподняе — вежа моцная; праведнік набягае на гэта і ў бяспецы.»‍

  • Псальм 16:8: «Я заўсёды ставіў Госпада перад сабою; таму што ён праваруч ад мяне, я не пахіснуся».

  • Псальм 23:4: «Хоць я іду далінай смяротнага ценю, не буду баяцца зла, бо Ты са мной; ваш жазло і ваш посах, яны суцяшаюць мяне.”‍

  • Псальм 31:24: «Будзьце моцныя, і хай адважыцца сэрца вашае, усе, хто чакае Госпада!»‍

  • Псальм 46:7: «Гасподзь Саваоф з намі; Бог Якуба - наша крэпасць».‍

  • Псальм 55:22: «Пакінь цяжар свой на Госпада, і Ён падтрымае цябе; ён ніколі не дапусьціць, каб праведнік зварухнуўся.»‍

  • Псальм 62:6: «Толькі ён мая скала і маё выратаванне, мая крэпасць; Я не буду пахіснуцца.»

  • Псальм 118:14-16: «Гасподзь — сіла мая і песня мая; ён стаў маім выратаваннем. У намётах праведных гучаць радасныя спевы выратавання: «Правіца Госпада чыніць адважна, правіца Госпада ўзвышае, правая Госпада чыніць адважна!»»‍

  • Псальм 119:114-115: «Ты мая схованка і шчыт мой, спадзяюся на слова Тваё. Адыдзіце ад мяне, зладзеі, каб я захаваў запаведзі Бога майго.»‍

  • Псальм 119:50: «Гэта суцяшэнне маё ў бедах маім, што абяцанне Тваё дае мне жыццё».

  • Псальм 120:1: «У горы маёй я клікаў Госпада, і Ён адказаў мне».

  • Ісая 26:3: «Вы захоўваеце ў дасканалым спакоі таго, чый розум спыніўся на вас, таму што ён спадзяецца на вас».

  • Ісая 40:31: «Але тыя, што чакаюць Госпада, абновяць сваю сілу; яны ўздымуцца з крыламі, як арлы; яны будуць бегаць і не стамляцца; яны будуць хадзіць і не знемагаюць».

  • Ісая 41:10: «Не бойся, бо Я з вамі; не палохайцеся, бо Я Бог ваш; Я ўмацую цябе, дапамагу табе, падтрымаю цябе правай рукой сваёй праведнай.”‍

  • Ісая 43:2: «Калі ты пройдзеш праз воды, Я буду з табой; і праз рэкі яны не перапоўняць вас; калі ты будзеш праходзіць праз агонь, ты не будзеш спалены, і полымя не згарэ цябе.»‍

  • Матфея 11:28: «Прыйдзіце да Мяне ўсе спрацаваныя і абцяжараныя, і Я супакою вас».

  • Марка 10:27: «Езус паглядзеў на іх і сказаў: «Чалавеку гэта немагчыма, але не ў Бога». Бо для Бога ўсё магчыма.'”‍

  • Яна 16:33: «Гэта я сказаў вам, каб вы мелі мір ува Мне. У свеце вас чакае смутак. Але наважцеся; Я перамог свет.”‍

  • 2 Карынфянаў 1:3-4: «Блаславёны Бог і Айцец Госпада нашага Ісуса Хрыста, Айцец міласэрнасці і Бог усялякай суцяшэння, які суцяшае нас ва ўсіх бедах нашых, каб мы маглі суцешыць тых, хто у любой бядзе, з той суцяшэннем, якім Бог суцяшае нас саміх»‍

  • 1 Фесаланікійцаў 5:11: «Таму падбадзёрвайце адзін аднаго і нарошчвайце адзін аднаго, як вы робіце».

  • Філіпянаў 4:19: «І Бог мой задаволіць усялякую вашу патрэбу паводле багацця Свайго ў хвале ў Хрысце Езусе».

  • 1 Пятра 5:7: «Усю сваю трывогу ўскладайце на Яго, бо Ён клапоціцца пра вас».

  • Другі закон 31:6: «Будзьце моцнымі і адважнымі. Не бойся і не бойся іх, бо Гасподзь, Бог твой, ідзе з табою. Ён не пакіне цябе і не пакіне цябе.”‍

  • Ісус Навін 1:7: «Толькі будзь моцным і вельмі адважным, уважліва выконваючы ўвесь закон, які загадаў табе Майсей, слуга Мой. Не паварочвайцеся ад яго ні направа, ні налева, каб мець добры поспех, куды б вы ні пайшлі».‍

  • Навум 1:7: «Гасподзь добры, цьвярдыня ў дзень бяды; ён ведае тых, хто ўкрываецца ў яго».

  • Псальм 27:4: «Аднаго я прасіў у Госпада, чаго буду шукаць: каб я мог жыць у доме Гасподнім ва ўсе дні жыцця майго, глядзець на прыгажосць Госпада і пытацца ў яго храм.”‍

  • Псальм 34:8: «О, пакаштуйце і паглядзіце, што Гасподзь добры! Шчаслівы чалавек, які ўкрываецца ў яго!»‍

  • Прытчы 17:17: «Сябар любіць заўсёды, а брат народжаны для нягод».

  • Ісая 26:3: «Вы захоўваеце ў дасканалым спакоі таго, чый розум спыніўся на вас, таму што ён спадзяецца на вас».

  • Іаана 15:13: «Ніхто не мае большай любові за тую, калі хто пакладзе душу сваю за сяброў сваіх».

  • Рымлянам 8:28: «І мы ведаем, што для тых, хто любіць Бога, усё працуе на дабро, для тых, хто пакліканы паводле Яго намеру».

  • Рымлянам 8:31: «Што ж нам сказаць на гэта? Калі Бог за нас, хто можа быць супраць нас?»

  • Рымлянам 8:38-39: Бо я ўпэўнены, што ні смерць, ні жыццё, ні анёлы, ні кіраўнікі, ні цяперашняе, ні будучае, ні сілы, ні вышыня, ні глыбіня, ні што-небудзь іншае ва ўсім стварэнні не зможа разлучыць нас ад любові Божай у Хрысце Ісусе, Госпадзе нашым».‍

  • Рымлянаў 15:13: «Бог надзеі няхай напоўніць вас усялякай радасцю і супакоем у веры, каб сілай Духа Святога вы былі багатыя надзеяй».

  • 1 Карынфянаў 13:12: «Пакуль мы бачым у люстэрку цьмяна, а потым твар у твар. Цяпер я ведаю часткова; тады я буду ведаць цалкам, як і я быў цалкам вядомы.»‍

  • 1 Карынфянаў 15:58: «Таму, браты мае ўмілаваныя, будзьце цвёрдыя, непахісныя, заўсёды багатыя ў справе Госпада, ведаючы, што ў Госпадзе ваша праца не марная».

  • 1 Карынфянаў 16:13: «Будзьце пільнымі, цвёрда ў веры, дзейнічайце як людзі, будзьце моцныя».

  • 2 Карынфянаў 4:16-18: «Дык мы не падаем духам. Нягледзячы на тое, што наша знешняе Я марнуецца, наша ўнутранае Я абнаўляецца з кожным днём. Бо гэтая лёгкая хвілінная скруха рыхтуе для нас вечную хвалу, якую нельга параўнаць, бо мы глядзім не на тое, што бачна, а на тое, што нябачна. Бо бачнае мінучае, а нябачнае вечнае».

  • Эфесянаў 3:17-19-21: «Каб Хрыстус пасяліўся ў вашых сэрцах праз веру, каб вы, укаранёныя і ўмацаваныя ў любові, мелі сілу спасцігаць з усімі святымі, што такое шырыня і даўжыня, вышыня і глыбіня , і спазнаць любоў Хрыста, якая перавышае пазнанне, каб вы напоўніліся ўсёй паўнатай Божай. А таму, хто можа зрабіць значна больш, чым усё, чаго мы просім ці думаем, паводле сілы, якая дзейнічае ў нас, слава ў Касцёле і ў Хрысце Езусе ва ўсе пакаленні, на вякі вякоў».

  • Філіпянаў 3:7-9: «Але, якую б прыбытак я ні меў, я палічыў стратай дзеля Хрыста. Сапраўды, я лічу ўсё стратай з-за звышкаштоўнасці пазнання Хрыста Ісуса, Госпада майго. Дзеля яго я пацярпеў страту ўсяго і лічу гэта хламам, каб здабыць Хрыста і быць знойдзеным у Ім, не маючы ўласнай праведнасьці, якая паходзіць ад закону, але тую, што прыходзіць праз веру ў Хрыстус, праведнасць ад Бога, якая залежыць ад веры.”‍

  • Габрэяў 10:19-23: «Таму, браты, калі мы маем упэўненасць увайсці ў святыя месцы праз кроў Езуса, новым і жывым шляхам, які Ён адкрыў для нас праз заслону, гэта значыць праз сваё цела, і паколькі мы маем вялікага сьвятара над домам Божым, давайце набліжаемся з праўдзівым сэрцам у поўнай упэўненасьці ў веры, з акрапленымі сэрцамі ад злога сумленьня і абмытымі целам чыстай вадой. Будзем цвёрда трымацца вызнання нашай надзеі без ваганняў, бо той, хто абяцаў, верны».

  • Габрэяў 12:1-2: «Таму, паколькі мы акружаны такой вялікай воблакам сьведкаў, давайце таксама адкінем усю цяжар і грэх, які так моцна чапляецца, і будзем вытрымліваць бег, які пастаўлены перад намі , гледзячы на Езуса, заснавальніка і ўдасканальвальніка нашай веры, які дзеля радасці, якая была перад Ім, перанёс крыж, пагарджаючы ганьбай, і сядзіць праваруч трону Божага».

  • 1 Пятра 2:9-10: «Але вы — род выбраны, царскае святарства, святы народ, народ для яго ўласнасці, каб вы маглі абвяшчаць дасканаласці Таго, Хто паклікаў вас з цемры ў сваё цудоўнае святло. Калісьці вы не былі народам, а цяпер вы народ Божы; калісьці вы не былі літасцівыя, а цяпер вы атрымалі літасць.»‍

  • 1 Пятра 2:11: «Умілаваныя, я заклікаю вас, як прышэльцаў і выгнанцаў, устрымлівацца ад цялесных страсцей, якія вядуць вайну супраць вашай душы».

  • Якава 1:2-4: «Лічыце ўсю радасць, браты мае, калі сустракаеце розныя выпрабаванні, бо ведаеце, што выпрабаванне вашай веры вырабляе стойкасць. І няхай цвёрдасць дзейнічае ў поўнай меры, каб вы былі дасканалымі і поўнымі, ні ў чым не адчуваючы недахопу».

  • 1 Іаана 3:1-3: «Паглядзіце, якую любоў даў нам Айцец, каб мы называліся дзецьмі Божымі; і мы такія. Прычына, чаму свет не ведае нас, у тым, што ён не ведаў яго. Умілаваныя, мы цяпер дзеці Божыя, і што мы будзем, яшчэ не з'явілася; але мы ведаем, што, калі ён з'явіцца, мы будзем падобныя да яго, бо ўбачым яго такім, які ён ёсць. І кожны, хто так спадзяецца на Яго, ачышчае сябе, як Ён чысты».

  • 1 Іаана 3:22: «І ўсё, што папросім, атрымліваем ад Яго, бо захоўваем запаведзі Ягоныя і робім, што Яму падабаецца».

Тэлефануйце 

123-456-7890 

Электронная пошта 

Выконвайце

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page