top of page
Wooden Hut
Wooden Hut

Надихаючі Писання

Ісаї 41:13

«Бо Я, Господь, Бог твій, тримаю твою праву руку; це Я кажу тобі: «Не бійся, я той, хто тобі допомагає».

  • Плач 3:22-23: «Мила любов Господа ніколи не перестає; його милосердя ніколи не закінчується; щоранку вони нові; велика твоя вірність».

  • Приповістей 3:5-6: «Надійся на Господа всім своїм серцем, а не покладайся на свій розум. На всіх своїх дорогах визнай його, і він вирівняє твої стежки».‍

  • Приповістей 18:10: «Ім’я Господнє — міцна вежа; праведник набігає на нього і в безпеці.»‍

  • Псалом 16:8: «Я завжди ставлю перед собою Господа; бо він праворуч від мене, я не похитнуся».

  • Псалом 23:4: «Хоч я йду долиною смертельної тіні, я не буду боятися зла, бо ти зі мною; твій жезл і твій жезл, вони мене втішають».‍

  • Псалом 31:24: «Будьте міцні, і нехай ваше серце зміцніє, усі, хто надіється на Господа!»

  • Псалом 46:7: «Господь Саваот з нами; Бог Якова — наша фортеця».‍

  • Псалом 55:22: «Покинь свій тягар на Господа, і Він підтримає тебе; він ніколи не допустить, щоб праведний зрушився».‍

  • Псалом 62:6: «Він єдиний моя скеля і моє спасіння, моя фортеця; Я не буду похитнутий».

  • Псалом 118:14-16: «Господь моя сила і моя пісня; він став моїм спасінням. Радісні пісні спасіння лунають у наметах праведних: «Правиця Господня чинить відважно, правиця Господня підносить, правиця Господня чинить відважно!»»‍

  • Псалом 119:114-115: «Ти моя схованка і мій щит; я сподіваюся на слово Твоє. Відійдіть від мене, лиходії, щоб я виконував заповіді Бога мого».

  • Псалом 119:50: «Це моя втіха в моїй біді, що твоя обіцянка дає мені життя».

  • Псалом 120:1: «У біді моїй я кликав до Господа, і Він відповів мені».

  • Ісаї 26:3: «Того тримаєш у досконалому мирі, чия думка зосереджена на тобі, бо він уповає на тебе».

  • Ісаї 40:31: «А ті, що чекають на Господа, відновлять свою силу, піднімуться крилами, як орли, будуть бігати і не втомлюватися, ходити вони і не знемагатимуть».»

  • Ісая 41:10: «Не бійся, бо я з тобою; не лякайся, бо я твій Бог; Я зміцню тебе, я допоможу тобі, підтримаю тебе правою своєю праведною рукою.”‍

  • Ісаї 43:2: «Коли ти пройдеш через води, Я буду з тобою; і через ріки вони не здолають вас; коли ти пройдеш крізь вогонь, ти не згориш, і полум’я не пожере тебе.”‍

  • Євангеліє від Матвія 11:28: «Прийдіть до Мене всі струджені й обтяжені, і Я заспокою вас».

  • Марка 10:27: «Ісус поглянув на них і сказав: «Людині це неможливо, але не Богові». Бо все можливе для Бога».»‍

  • Івана 16:33: «Це я сказав вам, щоб ви мали в мені мир. У світі вас чекає біда. Але наберіться духу; Я переміг світ».

  • 2 Коринтян 1:3-4: «Благословенний Бог і Отець Господа нашого Ісуса Христа, Батько милосердя і Бог усякої потіхи, що потішає нас у всіх наших скорботах, щоб ми могли втішити тих, хто у будь-якій біді з тією втіхою, якою Бог утішає нас самих»‍

  • 1 Солунян 5:11: «Тож підбадьорюйте один одного й будуйте один одного, як і ви робите».

  • Філіп’ян 4:19: «І мій Бог заповнить кожну вашу потребу за своїм багатством у славі у Христі Ісусі».

  • 1 Петра 5:7: «Всі турботи покладіть на Нього, бо Він піклується про вас».

  • Повторення Закону 31:6: «Будь сильним і сміливим. Не бійся і не бійся їх, бо Господь, Бог твій, іде з тобою. Він не покине вас і не покине».

  • Ісуса Навина 1:7: «Тільки будь сильним і дуже відважним, обережно виконуючи за всім законом, який наказав тобі Мойсей, мій слуга. Не повертайся від нього ні праворуч, ні ліворуч, щоб ти мав успіх, куди б ти не пішов».

  • Наум 1:7: «Добрий Господь, твердиня в день лиха; він знає тих, хто ховається від нього».

  • Псалом 27:4: «Одного я просив у Господа, чого я буду шукати: щоб я перебував у домі Господньому по всі дні мого життя, щоб дивитися на красу Господню і питати його храм».

  • Псалом 34:8: «О, скуштуйте й подивіться, що Господь добрий! Благословенна людина, яка надає на нього притулок!»‍

  • Приповістей 17:17: «Друг любить завжди, а брат народжується для біди».

  • Ісаї 26:3: «Того тримаєш у досконалому мирі, чия думка зосереджена на тобі, бо він уповає на тебе».

  • Івана 15:13: «Ніхто не має більшої любові за цю, якщо хтось покладе своє життя за друзів своїх».

  • Римлян 8:28: «І ми знаємо, що тим, хто любить Бога, усе працює на добро, тим, хто покликаний за Його наміром».

  • Римлян 8:31: «Що ж ми скажемо на це? Якщо Бог за нас, хто може бути проти нас?»

  • Римлян 8:38-39: Бо я впевнений, що ні смерть, ні життя, ні ангели, ні правителі, ні теперішнє, ні майбутнє, ні сили, ні висота, ні глибина, ні що-небудь інше в усьому створенні не зможе розлучити нас від любові Божої у Христі Ісусі, Господі нашому».‍

  • Римлян 15:13: «Нехай Бог надії наповнить вас усією радістю та миром у вірі, щоб силою Святого Духа ви збагатилися надією».

  • 1 Коринтян 13:12: «Поки що ми бачимо в дзеркалі тьмяно, а потім лицем до лиця. Тепер я знаю частково; тоді я буду знати повністю, як і я був повністю відомий».

  • 1 Коринтян 15:58: «Отож, мої любі брати, будьте непохитні, непохитні, завжди багаті в Господній справі, знаючи, що в Господі ваша праця не марна».

  • 1 Коринтян 16:13: «Будьте пильними, стійте у вірі, дійте як люди, будьте сильні».

  • 2 Коринтян 4:16-18: «Тож ми не падаємо духом. Хоча наше зовнішнє «я» марнується, наше внутрішнє «я» оновлюється день у день. Бо ця легка хвилинна біда готує нам вічну вагу слави, яку не можна порівняти, оскільки ми дивимося не на те, що видно, а на те, що невидиме. Бо те, що видиме, минуще, а те, що невидиме, вічне».

  • Ефесян 3:17-19-21: «Щоб Христос вселився у ваших серцях через віру, щоб ви, будучи вкорінені й закріплені в любові, мали силу збагнути з усіма святими, що таке широта, довжина, висота та глибина , і пізнати любов Христову, що перевищує знання, щоб ви наповнилися всією повнотою Божою. А Тому, Хто може зробити набагато більше, ніж усе, чого ми просимо чи думаємо, згідно з силою, що діє в нас, слава в Церкві та в Христі Ісусі в усі покоління, на віки вічні».

  • Філіп’ян 3:7-9: «Але що б я не мав, то вважав втратою заради Христа. Справді, я вважаю все втратою через надзвичайну цінність пізнання Христа Ісуса, мого Господа. Заради нього я зазнав втрати всього і вважаю це сміттям, щоб отримати Христа і знайти в Ньому, не маючи власної праведності, яка походить від закону, але тієї, що приходить через віру в Христос, праведність від Бога, яка залежить від віри».

  • Євреїв 10:19-23: «Отже, брати, оскільки ми маємо впевненість увійти до святих місць через кров Ісуса, новим і живим шляхом, який Він відкрив для нас через завісу, тобто через своє тіло, і оскільки маємо великого священика над домом Божим, наближаймося з істинним серцем з повною впевненістю у вірі, з окропленим серцем від лукавого сумління і очищеним тілом чистою водою. Тримаймо сповідання нашої надії без зволікань, бо той, хто обіцяв, вірний».

  • Євреїв 12:1-2: «Отже, оскільки ми оточені такою великою хмарою свідків, давайте також відкинемо всяку вагу та гріх, які так тісно чіпляються, і будемо терпеливо бігти в біг, який поставлений перед нами , дивлячись на Ісуса, засновника і вдосконалювача нашої віри, Який за поставлену перед Ним радість переніс хрест, зневажаючи ганьбу, і сидить праворуч від престолу Божого».

  • 1 Петра 2:9-10: «Але ви вибраний рід, царське священство, святий народ, народ для його власного володіння, щоб ви звіщали велич Того, Хто покликав вас із темряви у своє дивовижне світло. Колись ви не були народом, а тепер ви народ Божий; колись ти не був помилуваний, а тепер ти помилований.»‍

  • 1 Петра 2:11: «Улюблені, закликаю вас, як прибульців і вигнанців, утримуватися від тілесних пристрастей, які воюють проти вашої душі».

  • Якова 1:2-4: «Вважайте це за радість, брати мої, коли стикаєтесь із різними випробуваннями, бо знаєте, що випробування вашої віри породжує стійкість. І нехай стійкість має свою повну дію, щоб ви були досконалими і досконалими, ні в чому не позбавлені».

  • 1 Івана 3:1-3: «Подивіться, яку любов дав нам Отець, щоб ми були дітьми Божими; і ми такі. Причина, чому світ не знає нас, полягає в тому, що він не знав його. Улюблені, ми тепер діти Божі, а тим, що будемо, ще не з’явилося; але ми знаємо, що коли він з'явиться, ми будемо подібні до нього, бо побачимо його таким, яким він є. І кожен, хто так сподівається на Нього, очищається, як Він чистий».

  • 1 Івана 3:22: «І все, чого попросимо, отримуємо від Нього, бо дотримуємось Його заповідей і робимо, що Йому подобається».

Телефонуйте 

123-456-7890 

Електронна пошта 

Слідкуйте

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page